Handlekurv

..er tom!

Logg inn
E-post:
Passord:

Glemt passord?

Facebook
Siste bloggposter
Februar tilbud 18
Nyhetsbrev

Kjøpsbetingelser


Betingelser:

Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde med den service de får hos Lille-vakre.
Det er derfor viktig at du som kunde leser igjennom våre kjøpsbetingelser før du handler.
Ved bestilling godtar du våre kjøpsbetingelser.

Bestilling:

Når du bestiller en eller flere varer fra Lille-vakre, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Det er derfor viktig at du registrerer riktig e-post og leveringsadresse.

Ved ferieavvikling vil dette bli annonsert på forsiden av nettbutikken. Bestillinger gjort under ferieavvikling vil bli sendt første virkedag etter avsluttet ferie. Hvilken dag dette blir, vil bli fremkomme på forsiden.

Priser og betaling:

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOR)
Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før betaling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m

Hente selv:

Du kan hente bestilte varer selv fra vårt lager på adresse: Holstadåsen 1a, 1816 Skiptvet.
Velger du dette alternativet (hente selv) må du ved bestilling skrive i kommentar feltet når du ønsker å hente bestillingen. Skulle ikke dette tidspunktet passe for oss, tar vi kontakt med deg. Bestillingen må være betalt før du henter den!!

Ved å velge dette alternativet tilkommer ingen fraktkostnader.

Kunders plikter:

Den som er registrert som kunde hos Lille-vakre (18 års aldersgrense), er ansvarlig for betaling av de ytelser Lille-vakre eller Lille-vakres samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår.

Ansvaret omfatter også andres bruk av kundens tilgang, herunder uvedkommens bruk, så fremt det ikke påvises at uvedkommende bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra Lille-vakre sin side.

Produktbilder:

Våre produktbilder vises så nært vi klarer korrekt fargegjengivelse, men vi gjør oppmerksomme på at det kan forekomme mindre avvik på bildene. Farge kan også variere noe, avhengig av skjerm/skjerminnstillinger.

Priser og levering:

Vi tar forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører. Vi tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt, selv om de står som tilgjengelige i nettbutikken, alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. Vi tar forbehold om mulige skrive/trykkfeil. Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra lille-vakre sin side, kan dette endres uten unntak, dersom kunden blir gjort oppmerksom om forholdet på forhånd og innen rimelig til etter at feilen er oppdaget.